Wederverkopers gezocht

Een aantal jaren geleden hebben wij al eens een oproep geplaatst. Deze oproep heeft geresulteerd in nieuwe Walair wederverkopers voor Ierland, Engeland, Roemenië,Turkije en Italië. Dit goede resultaat is aanleiding om nogmaals een oproep te plaatsen. Walair is nu op zoek naar wederverkopers in Spanje, Portugal, Frankrijk, Duitsland, Scandinavië, Rusland, Zuid Amerika en Australië.

Waar zijn wij naar opzoek?

Voor Frankrijk zijn wij op zoek naar een tweede vertegenwoordiging. Duitsland hebben wij tot nu toe altijd zeer succesvol zelf vanuit Nederland behartigd, echter door tijdgebrek en een te kort aan verkopers, zoeken wij nu ook voor Duitsland een goede wederverkoper. In Rusland is onze vertegenwoordiger recent tragisch overleden en zijn we op zoek naar een goede vervanger. Een wederverkoper voor meerdere landen is bespreekbaar.

Wat kan Walair bieden?

Een compleet leveringsprogramma van lucht scheidingssystemen voor de recycling industrie. De systemen worden geheel onder eigen regie door 2 productiebedrijven in Holland gebouwd. Hulp en advies bij het ontwerpen van recycling systemen door o.a. de 42-jarige ervaring van Walter Nihot, directeur en eigenaar van Walair. Walter heeft in de loop der jaren wereldwijd meer dan 400 scheidingsinstallaties gebouwd en heeft hierdoor een bulk aan ervaring en hij durft het aan om te zeggen dat Walair voor elk scheidingsvraagstuk in de recycling industrie een oplossing kan bieden. Hierbij wordt, indien gewenst, ook gebruik gemaakt van het brede netwerk van wederverkopers/ agenten van Walair. Walair biedt ook de mogelijkheid om onderdelen van installaties in het land van de wederverkoper te laten maken. Verder biedt Walair hulp bij het maken van een website, waarin de Walair producten zijn betrokken. Daarnaast hebben wij de beschikken tot 4 tekenaars en 2 verkopers voor het maken van installatie voorstellen en layouts.

 

Wat niet veel mensen weten is dat Walair ook papier- en karton afzuigsystemen verkoopt voor de grafische en papier industrie. Voor meer technische info en informatie over Walair, bekijk onze website.

Heeft u na deze oproep interesse om wederverkoper/agent van Walair te worden? Voor vragen of informatie, bel of mail met Walter Nihot.

Interesse of vragen? Mail of bel Walter Nihot.
Mobile phone: 0031-(0)653368333 Mail: walter.nihot@walair.eu

Gepubliceerd door Walter Nihot d.d. 18/02/2019.