Nieuws update over de RDF installaties en MSW-schedings installaties

De productie van Walair is momenteel erg druk voor de komende 6 maanden zijn er opdrachten voor totaal 21 luchtscheidingsinstallaties. Afgelopen maand zijn er nieuwe RDF installaties gebouwd in Italie en Turkije in de komende maanden moeten we 2 nieuwe RDF-scheidingssystemen worden geproduceerd.

In de USA heeft Walair een opdracht gekregen om een van de grootste MSW-scheidings installaties te bouwen met een capaciteit van 60 t / u. In deze installatie worden twee 3-weg drumseparators gebruikt om de zware fractie, de 3d-fractie en de 2d-fractie te scheiden. Resultaat een hogere capaciteit en minder benodigde optische sorteerders.

Vorig jaar hebben we een van de grooste RDF-installatie in de VS gebouwd met een capaciteit van 50 t / u. Deze installatie loopt erg goed en we hebben inmiddels twee nieuwe installaties in de VS verkocht met een capaciteit van meer dan 40t / h.

De productie van easy separator draait heel goed dit jaar al zijn 4 units verkocht. Onze semi-mobiele scheidingsinstallaties en worden gebouwd en gestart zonder assistentie van Walair. Ondanks het voor uitzicht van de brexit heeft Walair momenteel opdracht voor 4 scheidingsinstallaties in Engeland. Er wordt momenteel gebouwd aan een compleet nieuwe mobiele scheidiingsinstallatie (de zwarte doos van Walair).

door | dec 11, 2018 | Nieuws